Nemophilist

(n). a haunter of the woods; one who loves the forest and its beauty and solitude.
 Dags för förändring!

Precis som rubriken lyder, kommer nu bloggen att genomgå en viss förändring. Eftersom min gode vän Hanna sadlat om till egna projekt, har jag nu blivit ensam ägare här på bloggen, vilket betyder att Natives of Yggdrasil kommer göras om lite! Inga större förändringar, men en ny header kommer ni få se inom kort och lite ändring i kategorierna, då det hela blir lite mer personligt när jag är själv. 
 
Ha de gott då länge!
 Snitzla ut passen

Godkväll! Imorgon är det måndag igen, och om bara någon dag kliver vi in i septemer månad. En av mina favoritmånader! Ska sanningen fram är jag ingen riktig värmedyrkare. Att säga det är nog lite som att svära i kyrkan för en del, men det är sanningen. Missförstå mig inte nu bara, nog för att jag älskar den svenska sommaren med allt vad den innebär, som prästkragar och soliga dagar och ljuvliga kvällar, men hösten är alldeles unik. Frisk luft som biter lite i kinden, en färggrann skog..och lusekoftor.
 
Att oktober också bjuder på älgjakt, gör ju det hela ännu bättre!
 
På tal om älgjakt nudå, min söndag tillbringades faktiskt med att snitzla ut några pass tillsammans med resten av jaktlaget. Trots att jag är ute en hel del på de marker vi jagar, är det många platser som skall läggas på minnet. Men jag antar att sådant lär man sig med åren.
 
Kände verkligen lite extra idag hur mycket jag längtar till jaktveckan, samtidigt som det gör mig lite ledsen att jag inte får dela detta med min fyrbente vän längre.