Avbruten vandring

Hej på er! Precis som rubriken lyder, så har vi valt att avbryta vår vandring. Egentligen gjorde vi det i onsdags, men har inte riktigt hunnit med att uppdatera här då det har varit både återhämtning och upppackning man haft fullt upp med!
 
Varför vi valde att avbryta på vår dag 3, var pågrund av att det var så pass mycket brister i vår planering och situation, att det helt enkelt inte var riktigt möjligt att fortsätta. Först och främst packningen, vi var tvugna att ta med maten som skulle räcka hela färden, vilket resulterade i packning som en elitsoldat i lumpen, 30 kg på våra små kroppar, det känns! Visst tog vi oss fram, envisa som vi är, men i det skick man var i på kvällen kändes inte riktigt hållbart. Sen har vi den mer kroppsliga problematiken i det hela. Trots att Viktoria ammar ytterst sällan nu, åkte hon på århundradets mjölkstockning. Vilket inte riktigt var med i planeringen, så att säga. Medans Viktoria drogs med mjölkstockning, fick Hanna dras med höftkrämpor. Inte heller något som stod med i planen. 
Vädret var inte riktigt någon dröm när det blåste och regnade som värst, men det var väl egentligen minsta problemet. 
 
Även fast det endast blev sträckan Mångberg till Spjutmo istället för hela leden, är vi så otroligt glada över dessa dagar. Med nya erfarenheter och mycket roliga minnen tillsammans känner vi oss redan laddade på nya äventyr! Och nästa gång vi försöker oss på Siljansleden, vet vi hur vi ska planera det hela bättre. Nedanför kan ni se vår sträcka, med start vid den gröna cirkeln, och slutstation vid den orange färgade cirkeln.
 
Hur går det då med insamlingen? Undrar ni säkert. Jo, vi kommer fortsätta vår insalming "Runt Siljan mot diabetes" trots att just denna vandring blev avbruten. Istället sadlar vi om lite, och satsar på att göra kortare turer runt siljansbygden. Tyvärr har intresset varit väldigt dåligt i att skänka en slant till Barndiabetesfonden, men vi hoppas fler hinner intressera sig i vår insamling. Just nu är vi uppe i summan 750 kr. 
 
Här kommer ett litet urplock från mobilkamerans album!
 
 
Djupt gruvhål i skogen.
 
Hanna vid Lädeån. 
 
 
Vy från när vi passerade Hökbergs fäbod, påväg mot Spjutmo.
 
Spjutmo.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback