Long time no see

Hej på er! Long time, no see som man brukar säga... Det var ett tag sen sist för min del att uppdatera här på bloggen. Jobbar på för fullt och har dessvärre inte mycket tid över för att åka ut på längre utflykter. Men lite småturer går det att klämma in ändå! Härom kvällen så tog jag mig en sväng ut på småvägarna omkring där jag bor. Tänkte att jag skulle spela in en liten video, men fick lov att avbryta då knotten blev alldeles för påstridiga. Klarade några minuter utanför bilen vilket var riktigt tråkigt då ljuset och vädret var alldeles perfekt för att filma samt för att ta bilder. En riktig guldkväll med andra ord, om man bortser från knotten då! Får helt enkelt hoppas på bättre lycka nästa gång. Träffade på en väldigt nyfiken "liten" vän ute i skogen. Försökte locka på den, men ja, det gick väl inte över förväntningarna om man säger så. 
 
Ni får mer än gärna komma med förslag på vad ni skulle vilja se mer av här på bloggen. Kommentera det här nedan isåfall!
 
Ha en fortsatt trevlig dag allesammans! 
 
 
/HannaKommentarer

Wow! En älg!!! :D :D HUR kunde du ta den bilden? ;O Haha

Svar: Ja häftigt va? :D Försökte få älgens uppmärksamhet utan att skrämma den alldeles för mycket. Så lockade på den och sick-sackade mellan träden. Den verkade rätt nyfiken så gick ganska bra att komma nära den! Ibland har man tur ;)
Natives of Yggdrasil


Kom ihåg


Trackback