Om Viktoria & Natives of Yggdrasil

Hej på er! Jag som driver Natives of Yggdrasil heter Viktoria Eriksson och är 22 år fyllda.
Från början kommer jag från byn (ön) Sollerön i Dalarnas län, men 2017 gick vårt flyttlass till en liten fjällby belägen i västra Härjedalen. Här lever jag idag tillsammans med min dotter Astrid 2,5 år, vår siberian husky Ulf, och min fästman Anders. På fritiden är jag mycket på fjället och i skogen, för där trivs jag bäst! Intressen jag har är allt från att teckna och fota, jakt och fiske, vandra och läsa böcker. Man skulle nog till och med kunna säga att jag är ett levande lexikon när det gäller Nordamerikas ursprungsfolk, därför har det blivit mycket indianhantverk genom åren. Både när jag tecknar och skapar hantverk fångar jag mycket av inspirationen från naturen och gamla kulturer. Och då talar vi om allt från vikingar till indianer.
 
Tro vad jag kan berätta mer om mig själv då? Min favoritfärg är grön, jag dricker på tok för mycket kaffe om dagarna, älskar att vara vaken om nätterna och teckna (inte alltid världens bästa kombination när man är småbarnsförälder haha), mina största idoler är Johnny Cash och Dan Andersson, i musikväg blir det mest sådant som ovannämnt plus Hootenanny Singers, Creedence Clearwater Revival, John Denver, The Highwaymen, W.A.S.P. och Evert Sandin. Sen kommer vi till den där frågan jag alltid tycker är rolig att fråga andra. Vart går mitt drömresemål? Jo, där kan jag snabbt säga Black Hills i South Dakota! Men på andra och tredje plats kommer Alaska och Skotska högländerna.
 
 
Natives of Yggdrasil's historia
Våren 2016 satt jag, Viktoria Eriksson och min vän Hanna Nordin och pratade om att starta en blogg, som en kul grej, med fokus på vår vardag, vandringar, friluftsliv, fotografering och konst. Idén blev till verklighet, och bloggen Natives of Yggdrasil kom till. Vi drev bloggens tillsammans under sommaren 2016, men i augusti samma år "sadlade" Hanna om, och bestämde sig för att lämna över hela Natives of Yggdrasil till mig, då hon skulle påbörja egna projekt. 
 
- Därför är jag idag ensam ägare till Natives of Yggdrasil. Hannas gamla inlägg finns självklart kvar, ni finner dem under kategorin "Gamla inlägg av Hanna".
 
Ha de gott!
 
 
 Kommentarer

Vad roligt att du lämnade lite fotspår i min blogg så att jag hittade hit :) Det är en otroligt fin blogg du har - helt i min smak! Av det jag hittills läst så är vi nog inte helt olika till naturen, du och jag, och jag känner spontant att det vore jätteroligt att en dag möta dig i verkliga livet. Nu när vi flyttar upp till Lofsdalen så kommer en stor del av vår tid att spenderat även i Funäsdalen/Tänndalen (vår plan A var att flytta dit; vi letade efter fastigheter där men hittade aldrig några av typen vi sökte) och jag skulle tycka det var så jäkla fint att lära känna lite nya människor. Du får gärna hojta till om det skulle kännas intressant för dig :)

Svar: Tack vad glad jag blir! 💚 Förstår.. inte jättelätt med boende här alla gånger tyvärr.. Det märkte vi av när vi flyttade upp. 🙄 Men härligt att ni hittade något som passade er i Lofsdalen iallafall! Är ju inte långt emellan. Jag är alltid intresserad av att träffa nya människor, och du verkar ju vara någon i min kaliber! Hade varit superroligt! 😁
Natives of Yggdrasil

Då tycker jag att vi styr upp nåt när vi flyttat upp :D Finns att nå via FB (Nicole Fhors) - du får lägga till mig som vän om du känner för det, annars lär jag slänga iväg en kommentar så snart vi kommit på plats ;)

Svar: Lägger till dig! 😁
Natives of Yggdrasil


Kom ihåg


Trackback