Om Viktoria & Natives of Yggdrasil

Hej på er! Jag som driver Natives of Yggdrasil heter Viktoria Eriksson, 20 år fyllda och bor ute på solens ö mitt i siljan. Bor tillsammans med min sambo Anders och vår dotter Astrid som är 10 månader. På fritiden är jag mycket i skogen, för där trivs jag bäst! Intressen jag har är allt från att teckna och fota, jakt och fiske, vandra och läsa böcker. Man skulle nog till och med kunna säga att jag är ett levande lexikon när det gäller Nordamerikas ursprungsfolk, därför har det blivit mycket indianhantverk genom åren. Både när jag tecknar och skapar hantverk fångar jag mycket av inspirationen från naturen och gamla kulturer. Och då talar vi om allt från vikingar till indianer.
 
Tro vad jag kan berätta mer om mig själv då? Min favoritfärg är grön, jag dricker på tok för mycket kaffe om dagarna, älskar att vara vaken om nätterna och teckna (inte alltid världens bästa kombination när man är småbarnsförälder haha), mina största idoler är Johnny Cash och Dan Andersson, i musikväg blir det mest sådant som ovannämnt plus Hootenanny Singers, Creedence Clearwater Revival, John Denver, The Highwaymen, W.A.S.P. och Evert Sandin. Sen kommer vi till den där frågan jag alltid tycker är rolig att fråga andra. Vart går mitt drömresemål? Jo, där kan jag snabbt säga Black Hills i South Dakota! Men på andra och tredje plats kommer Alaska och Lapporten här i Sverige.
 
 
Natives of Yggdrasil's historia
Våren 2016 satt jag, Viktoria Eriksson och min vän Hanna Nordin och pratade om att starta en blogg, som en kul grej, med fokus på vår vardag, vandringar, friluftsliv, fotografering och konst. Idén blev till verklighet, och bloggen Natives of Yggdrasil kom till. Vi drev bloggens tillsammans under sommaren 2016, men i augusti samma år "sadlade" Hanna om, och bestämde sig för att lämna över hela Natives of Yggdrasil till mig, då hon skulle påbörja egna projekt. 
 
- Därför är jag idag ensam ägare till Natives of Yggdrasil. Hannas gamla inlägg finns självklart kvar, ni finner dem under kategorin "Gamla inlägg av Hanna".
 
Ha de gott!
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback