The Woods

 
Foto: Viktoria Eriksson ©
 
 
  Flygande veckor & ettårskalas

Godkväll! Jösses, veckorna flyger verkligen fram nu känner jag. Varit så fasligt trött senaste dagarna, orken har varit nere på noll. Men det är väl okej att det är så ibland, man har fullt upp och när man väl stannar av lite är det som att man bara pyser ut. Håller på med ett projekt nu som tar både tid och energi, men mer om det vid ett senare inlägg!
 
I tisdags fyllde Astrid 1 år, så det blev lite kalas här hemma med familjemedlemmar, jättemysigt! Man blir alltid lika varm i hjärtat när man ser alla familjemedlemmar som bryr sig om henne. ♥ Hon var så upp i varv hela kvällen att hon somnade tvärt i mitt knä när alla hade farit, blir väl så när man är lite extra uppspelt över både allt folk och nya leksaker, haha. På tal om kalas nudå, så provade jag faktiskt någonting nytt...Vegansk födelsedagstårta! Kan kort och gott säga att de var nog bland de bättre tårtorna jag ätit, inte för sött och fett som de annars brukar kunna bli. Beställde den på "Café Söder" som är ett relativ nyöppnat café, som jag personligen skulle kalla för en frisk fläkt i Mora. Roligt att man äntligen kan beställa veganskt- och glutenfritt!
 
Födelsedagsbarnet! Tänk att min lilla tjej redan blivit 1 år. ♥ 25 oktober ♥
 
Vegansk oreotårta.
 
 
 
 40-års fest med hårdrockstema

Goddagens! Tänkte berätta lite om helgens bravader, var på 40-års fest med hårdrockstema i helgen, det var min systers man och hans barndomsvän som hade fyllt och höll i festligheterna. Roligt med tema!
 
Första gången någonsin jag fick se min bror i tighta leggings och leopardskärp. Haha! Hur som haver, bjöd kvällen på dryck, mat och karaoke, min syster älskar karaoke så det är i princip obligatoriskt när det nalkas festligheter hos oss. Jag tog det iallafall rätt piano, vilket man tackar sig själv för dagen efter, haha! Förresten.. Vet ni vad jag sa innan festen? "Spräcker jag inte skinnbrallorna innan festens slut, har jag inte levt ut min inre hårdrockare ordentligt." Well, sagt och gjort. Åkte hem men spruckna skinnbrallor. Så kan det gå när man lever ut på karaokescenen!