Första september

 
Godkväll! I skrivande stund sitter jag faktiskt och ritar lite i PS, funkar helt okej trots att jag för tillfället inte äger någon ritplatta. Tänkte försöka göra klart bilden i helgen så ni får se. För övrigt har jag haft en fin dag, jag och lilla Astrid har varit ute större delen av dagen, precis som vi varit senaste dagarna. Har ju varit fantastiskt fint hela veckan, strålande sol! Därav har det inte blivit tid över till att skriva här. 
 
I eftermiddags har jag fått prova dykardräkt också..! För nu är det som så att jag ska lära mig att dyka med full mundering. Vilket jag verkligen ser fram emot, det är trots allt något jag velat lära mig i flera år! Känns extra spännande att få lära sig dykning i det mörka svenska vattnet, då man sedan kan ta sig an vilket vatten som helst. 
 
Appropå bilden, ser ni vad sommaren gör med mitt stackars hår? Samma visa varje år. Jag har ju naturligt mörkbrunt hår, men verkar vara rödtott på insidan. Alltid har mitt hår blivit mer åt det röda hållet, när jag vistats i solen. Kan någon vänlig själ förklara detta fenomen för mig? Eller är det bara så att jag är född smyg- ginger?
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback