Himlens färgpalett

Hej på er! I skrivande stund sitter jag med en värmande kopp te och kikar på lite bilder från dagens tur.
Orkade just inte ut på något speciellt idag, men vela ändå till skogen, så jag och min lilla äventyrare beslöt oss för att tillbringa kvällen i skogen som ligger belägen nära huset. Roligt nog finns det lite skoterspår man kan följa, vilket gör det enkelt att gå. Särskilt när det frusit till lite. Vi följde ett av spåren, som tillslut ledde oss fram till en stig trampad av små hovar. Troligtvis hade jag kommit till en av ridstigarna i byn.
 
 
Pulsade man sedan in i skogen en bit kom man till en "utsiktplats". Där fick vi iallafall se något väldans vackert.. Himlen bjöd på en magisk färgpalett som sänkte sig ner över fjällen. Visst är det väl fantastiskt ändå? Att man inte behöver gå långt för att få se naturen i all sin vackra glans. Det är kvalitet för mig! Det är precis sådant här man behöver i sitt liv, små, men otroligt betydelsefulla stunder i vardagen. Naturen kan verkligen det här med att skänka glädje och ro i själen. ♥
 
Foton: Viktoria Eriksson ©
 
 
 Helgen

Hej på er! Här har det varit grått och lite dimmigt idag, vilket gjorde att större delen av dagen ägnades åt lite halvtrista måsten här hemma, göra i ordning matlådor, städa och tvätta. Sådant där som tråkigt nog inte görs av sig självt!
 
Igår var vi iallafall ute på Tänndalssjön och åkte pulka med Astrid, något som verkligen uppskattades av den lilla solstrålen! Astrid älskar verkligen att bli dragen i pulka, men det kan man ju förstå, vem hade inte velat bli runtdragen? Haha!
 
Annars så har helgen verkligen varit rofylld.. Tror vi allihopa varit ganska så utvilade, Astrid har börjat sova hela nätterna och i egen säng. När man sovit dåligt i några månader är det verkligen fantastiskt att få sova hela nätterna igenom, man blir som en helt annan människa på morgonen. Nu får vi bara hoppas att detta håller i sig till veckan!
 
 
 En solskensdag

 
Hej på er! Hoppas ni har lika underbart väder som vi har! Idag var det lite bitigt ute men med strålande solsken. Ett sådant där magiskt januariväder. Jag och Astrid har varit och hälsat på islandshästarna, sen gick vi ned till sjön en vända. Gäller att njuta soljuset dessa mörka månader. Resten av dagen har vi lite att göra här hemma, jag måste få lite jobb gjort på datorn, men det hinns med när Astrid tar sig en tupplur. 
 
Lite städning och smålock står även det på dagens agenda.. Ska skruva ihop klädställningen som kom på posten igår. Äntligen slipper golvet agera garderob! Tänkte försöka hinna med att få lite ordning på mitt arbetsbord också.. Just nu ligger det kameror, datorer, pennor och papper åt höger och vänster. Tycker det är så skönt när man har ordning på grejerna, av någon anledning blir det alltid roligare att jobba då. 
 
 
Förresten.. Ni vet bärstolen jag nämnde förut att jag vela införskaffa? Här är den! Lite halvt på bild. Kan säga att det är en av mina bästa köp! Jisses vad bra den är. Anväder den hela tiden, smidigt nu på vintern när det är snö överallt och vagnen begränsar en. Underbart bärsystem, bra med fack och Astrid sitter som en liten hövding. Sen kan man ställa ned bärstolen också så den kan stå på marken, med hjälp av ett stöd man fäller ut. Skitbra rent ut sagt. Ni kan bland annat hitta den här