Mina dagar

Foto från förra veckan, kvällssol över fjällen.
 
 
Hej på er! Nu har det redan hunnit bli onsdag, dagarna bara flyger fram. A är på dagis, och jag håller på med en illustration som förhoppningsvis kommer bli ett tryck sen. Ute blåser det stormvindar så huset skakar i väggarna, men jag tycker det är ganska mysigt när man ändå är inne och arbetar. 
 
Under helgen som var, hann jag med både lite av det ena och det andra. I fredags var jag på möte rörande det blivande företaget, oerhört bra att ha någon att bolla med, någon som är både kunnig och har erfarenhet inom ämnet. Känns lite märkligt att det börjar ta fart nu, hoppas att allt går i lås så vi kan öppna webbshopen snart! Lördagen och söndagen därimot, så tog vi det bara piano hela familjen. Det blev isfiske för hela slanten, solen strålade över Härjedalen, och vi njöt av den på bästa sätt, ute på isen! A tyckte också det var kul att strutta omkring, trots att hon försökte dränka mina vantar i ishålet.. haha. 
 
Imorgon därimot börjar Lopmenaestie här i Funäsdalen! Samiska fest- och kulturdagar som håller på i tre dagar. De har redan börjat förbereda i byn genom att sätta upp pinnar målade med samiska färger klätt med renhorn på toppen och tygremsor som fladdrar i vinden. Ser lite ut som att det ska bli sektmöte i byn! Haha. Hur som haver kommer det bli roligt, jag som älskar allt vad kultur heter, ser verkligen framimot detta, är alltid roligt när det händer nått utöver det vanliga.
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback