Sunday coffee

Kaffe, en god vän, skog och eld.
Fina ord som fyller livet med en jäkla massa glädje.
 
Idag tillbringade jag eftermiddagen med min goá Jessica och hennes fyrbening Fanny. Jag fick skratta som som sjutton och Ulf fick springa av sig. 
 
..Fast det var inte frid och fröjd hela skogsvistelsen, vi var ju nere vi sjön och elda, där isen hade börjat släppa från kanten. Ulf och Fanny sprang ner och skulle dricka, börjar med att Fanny plumsar i och får först svårt att ta sig upp, jag och Jessica ränner ner till sjön, Fanny kommer upp, men då har Ulf såklart hoppat från land UT PÅ ISEN! Han får panik då han inte är speciellt glad i vatten, och han börjar gny för att han inte kan ta sig över till land. 
Ulf börjar springa fram och tillbaka längst strandkanten, jag försöker sträcka mig och få tag i han, men det är alldeles för långt ut. Ulf får såkalrt mer panik och börjar gå UT på isen (!!) jag blir såklart livrädd att han ska falla genom. Det hade ju varit fullkomlig katastof.
 
Men jag hinner kalla in honom och han kommer mot mig igen, jag hoppar ut på en sten och sträcker mig så långt jag kan, Ulf sträcker sig fram med nosen mot min hand och jag kan nypa tag i nackskinnet på han, och dra han över. 
 
Slutet gott, allting gott. Men tänk så illa det kunde slutat. Isar är inte att leka med.
Today's lesson is learned kan man säga, min älskade Ulf. ♥
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback