När hösten har passerat

Hej på er!
Hoppas ni mår fint. Själv har jag ganska nylen klivit opp och ska ta och fortsätta med gårdagens fotojobb. Har ganska nyligen börjat jobba för Husfoto i Sverige, där jag kommer fota fastigheter i Funäsdalen och i kringliggande byar. Superroligt, men helt klart en utmaning när man inte sysslat med denna typ av fotografering tidigare! När jag har ok från mäklaren kan jag visa lite bilder.
 
Annars flyter dagarna på - just nu är jag inne i en riktig jobbperiod, där jag önskar dygnet hade fler timmar. Men jag tröstar mig med att det iallafall är ganska trist ute nu.. Jag och Ulf inväntar med spänning på kommande vintersäsong istället! Det är ju någon form av mellanläge ute, hösten har passerat och vintern har inte börjat. Kallt, blött och ruskigt. Vandra känns inte speciellt roligt och skidor kan man inte åka.
 
På tal om väder och vind - Jag har iallafall fått däcken bytta nu, tack och lov. För någon dag sen körde jag in i världens snöoväder som hade kommit till Funäs och bort mot Tänndalen. Trots att man krypkör har man fullt sjå med att försöka hålla bilen på vägen. Otäckt!
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback